Nakon petogodišnje pauze, Gospodarski sajam sira, meda i vrganja u Grubišnom Polju ponovno se vraća, a 18. izdanje ovog događaja održat će se 16. i 17. studenog. Sajam, koji je evoluirao iz nekadašnjeg Sajma sira, privući će ljubitelje domaćih proizvoda i tradicionalnih okusa, s naglaskom na najbolje od domaće ponude.

Prijave za izlagače otvorene

Organizatori iz Grada Grubišnog Polja pozivaju proizvođače da što prije rezerviraju svoje mjesto, budući da je broj izlagačkih pozicija ograničen. Prijave su otvorene do kraja listopada, a izlagači će imati priliku besplatno izlagati svoje proizvode, uz osigurane stolove i osnovnu opremu. Grad ističe kako je sajam odlična prilika za promociju, stjecanje novih kupaca i poslovno umrežavanje, uz dodatnu prednost medijske pokrivenosti.

Bogat popratni program

Osim bogate ponude sira, meda, vrganja i drugih domaćih delicija, posjetitelji će uživati i u raznolikom popratnom programu. Tijekom sajma, zabavljat će ih tamburaški sastavi poput Fijakera i Ledine, dok će kroz dan atmosferu dodatno začiniti Gelipteri i Korak. Posebno zanimljivi bit će i nastupi kulturno-umjetničkih društava, mažoretkinja te kulinarske radionice, uključujući izradu autohtonih deserta i natjecanje u spravljanju čvaraka.

Sajam kao prilika za promociju lokalnih proizvoda

Ovaj događaj, koji će se održati u velikom grijanom šatoru, pruža jedinstvenu priliku za predstavljanje kvalitetnih autohtonih proizvoda širem tržištu. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku i prijave svoje sudjelovanje na vrijeme, jer su izlagačka mjesta ograničena. Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila ili telefona.

Sajam obećava nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje domaćih proizvoda i zabave te je svakako događaj koji ne treba propustiti! Sve dodatne informacije zainteresirani izlagači mogu dobiti putem e-maila na gospodarstvo1@grubisnopolje.hr  ili na broj telefona +385 43/448 -201. Prijava je, dodaju vrlo jednostavna. Dovoljno je popuniti prijavnicu koju možete pronaći OVDJE. Broj mjesta je ograničen pa iz Grada savjetuju izlagačima da požure s prijavama. (Super portal)