»Balkanski seks i grad, čipka i čokolada«

► NASLOVNA ► NA SVA ZVONA ► NAJAVE
Hit komedija »Balkanski seks i grad, čipka i čokolada« u Domu kulture

FOTO: Zvono

ČIPKA I ČOKOLADA, OVDJE I SADA

Hit komedija »Balkanski seks i grad, čipka i čokolada« u Domu kulture

Amerikanci i Amerikanke i sve one koje bi to željele biti imaju Carrie i »Seks i grad«, a mi imamo domaću predstavu koja u Bjelovar stiže u subotu

BJELOVAR Hit komedija »Balkanski seks i grad, čipka i čokolada« autora Stanka Holcera osmišljena je kao SEKS i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scensko-muzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci…….

Američka serija »Seks i grad« osvojila je cijeli svijet, a sad i mi imamo nešto autentično, urnebesnu komediju »Balkanski seks i grad« po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. Glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz »BALKANSKI SEX i GRAD, ČIPKA I ČOKOLADA« koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na ovim prostorima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja. Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.


U predstavi igraju: Ana Ćuk, Katarina Korša: Čupka Jovana Jelovac Cavnić: Čarna Marko Dolaš: voditelj-muška zvjerka.

Predstava »Balkanski seks i grad, čipka i čokolada«  održat će se u subotu (9. studenoga) u 20 sati, u dvorani Doma kulture Bjelovar, Ulica Ivana Mažuranića 6. Ulaznice su u prodaji on line WWW.EVENTIM.HR te na prodajnim mjestima u Bjelovaru: BP PETROL BJELOVAR, Križevačka cesta 2; EXCLUSIVE CHANGE – MJENJAČNICA BJELOVAR KAUFLAND, Ulica Vlahe Paljetka 4; PUTOVANJA PLUS D.O.O. BJELOVAR, Trg Stanka Vraza 2. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 50,00 kn, a na dan predstave 60 kn.

Predstava za koju se uvijek traži karta više.

Tagovi: hit komedijadom kultureseks i gradbalkanski seks i gradčipka i čokolada

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad