Bjelovar pomaže afričkoj djeci

Udruga „Kolajna ljubavi“
Kneza Branimira 3
21 260 Imotski
OIB: 40000099033

12. svibnja 2023.
PRIOPĆENJE: Bjelovar pomaže afričkoj djeci

Naše tri Bjelovarčanke – Valerija Vinković, Ema Zeman i Višnja Jendrašić – Zeman uz udrugu “Kolajna ljubavi” organiziraju humanitarni koncert pod nazivom “Bjelovar pomaže” koji će se održati u subotu, 20. svibnja, u prijepodnevnim i večernjim satima na gradskom glazbenom paviljonu. Dio je to njihovog humanitarnog angažmana koji ih vodi iz Bjelovara na volontiranje u daleku afričku državu Tanzaniju.
Na koncertu će se prikupljati dobrovoljni novčani prilozi za život djece u sirotištu “Sv. Ante” u gradu Songei, koje udruga “Kolajna ljubavi” vodi. Sirotište je oaza mira, sigurnosti i ljubavi za najranjiviju djecu bez roditelja. Riječ je najčešće o siročadi i djeci s ulice, koja su spavala na zemlji i u nastambama bez vode i struje. Svaka donacija će otići u zahvalne ruke afričkih mališana, stoga navratite i zaplešite i na taj način podržite ovu humanitarnu aktivnost.
Od 10:00 do 12:00 sati publiku će svojim repertoarom zabavljati nasmijani i uvijek raspoloženi tamburaški sastav “Bilogora”, koji će rasplesati i razveseliti svakoga od vas.
Od 19:00 do 22:00 sata za to su zaduženi “Grupa MIT” te Antonela Đinđić, poznatija kao Nela. Nela je mlada i talentirana pjevačica koja je svoj put započela u showu “The Voice” te u emisiji A-strana, a 2021. je izdala i svoj prvi album naziva “Melodrama”. Nela će nas, uz gitarsku pratnju Filipa Rogine iz riječkog “SuperCover Band-a”, zabavljati svojim pjesmama te domaćim i stranim hitovima!
Mladi dečki iz “Grupe MIT”, a ujedno i studenti Glazbene akademije u Zagrebu, će se sa svojim raznolikim repertoarom pobrinuti za dobru atmosferu prije i nakon nastupa Nele.
Glazbeni program bit će upotpunjen prodajom hrane i pića, a dobrovoljni prilog moći će se donirati na promo-štandovima “Kolajne ljubavi”, gdje će biti naše volonterke.
Pridruži se i ti i uljepšaj ovaj dan! Pozovi obitelj, susjede, prijatelje i budimo oni koji pomažu i daju nadu za bolje sutra i osmijeh mališana.

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad