29 TISUĆA GRAĐANA NA . . .

Grad Bjelovar

NA BAZENU SE KUPALO GOTOVO 29 TISUĆA GRAĐANA –

SEZONA TRAJE DO NEDJELJE

Ljeto nam je pri kraju, a s njim i kupališna sezona na Gradskim bazenima Bjelovar. Bazeni će vrata zatvoriti u nedjelju, 3. rujna, a do sada ih je posjetilo 28600 građana te se očekuje da će se do nedjelje broj dostići i 29 tisuća posjetitelja, istaknuo je gradonačelnik Dario Hrebak tijekom obilaska bazena s predsjednikom Bjelovarskog plivačkog kluba Markom Mihalincem.
Unatoč svim problemima i vremenskim nedaćama u lipnju i srpnju, sezona je bila dobra i možemo biti zadovoljni, kaže gradonačelnik. Marko Mihalinec ističe kako je obuku neplivača prošlo 180 djece i 15 odraslih, a Školu plivanja pohađalo je oko 250 djece. Također, i Plivačko vaterpolski klub “Mladost” organizirao je dva uspješna programa, školu vaterpola i igre u vodi.
Gradonačelnik ističe da su svi računi podmireni i Bazeni su uspjeli ostati u plusu. Za sljedeću sezonu najavljuje nova ulaganja kako bi Bjelovarčani i dalje uživali u kupanju u gradu.
Dakle, kupanje je na Gradskim bazenima Bjelovar moguće još do nedjelje. S obzirom da je od sutra, i cijeli vikend, najavljeno lijepo i sunčano vrijeme, zaplivajte na bazenima  i uživajte u završetku ljetne sezone.

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad