Bjelovarski HDZ o parlamentarnim izborima – . . .

Bjelovarski HDZ o parlamentarnim izborima – Izvješću revizije o radu Županije

te Bernardićevim aktivistima

 

Iako je službena kampanja najavljena od 15. lipnja, u Bjelovaru je danas frcalo sa svih političkih strana. U jednom danu tri konferencije za medije, od SDP-a preko HSLS-a do HDZ-a koji je okupio svoje ljude ispred stranačkih prostorija kako bi govorio o nadolazećim parlamentarnim izborima te aktualnom stanju u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Konferenciju je otvorio čelni čovjek ŽO HDZ BBŽ Miro Totgergeli koji je potvrdio da je HDZ Bjelovarsko-bilogorske županije potpuno spreman za nadolazeće parlamentarne izbore.

– Imenovali smo izborni stožer i nestrpljivo očekujemo početak kampanjeporučio je Totgergeli naglasivši da je dobro što se izbori održavaju u ovom vremenu kada je povoljna epidemiološka situacija. Nakon uvodnog dijela, Totgergeli se osvrnuo na Bernardića i njegovu ekipu koja četiri godine nije dolazila u grad Bjelovar, a sada je tu skoro svaki dan pred nadolazeće parlamentarne izbore.

– Svjesni su koliko im je loša ekipa u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, te je pokušavaju krpati sa Bajsom, a onda optužuju nas – Hrvatsku demokratsku zajednicu da ne provodimo reforme i da HDZ-ova Vlada nije ništa napravila za Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Totgergeli se dotaknuo i revizije u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koja je napravljena za 2018. godinu.

– U izvješću objavljene revizije iskazano je ‘uvjetno mišljenje’ zbog niza nepravilnosti, kazao je Totgergeli te se osvrnuo na prihode od poreza u 2017. i 2018. godini.

Opširnije na: www.bjelovar.info.

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad