Izbori 16. svibnja – Suzana i Sani vjeruju u ljubav!

### Dokle god nam može biti gore, još je dobro i političari nisu završili svoj posao. (Urbani Monah) ###

Dario Hrebak, HSLS-ov kandidat za gradonačelnika Grada Bjelovara, na glasovanje je došao u 9 sati i 30 minuta, (biračko mjesto br.5, Visoko učilište II, A.B.Šimića 1). Prije glasovanja dao je izjavu za medije.

-Ovi izbori su važni jer građani svake četiri godine mogu birati osobe za koje smatraju da mogu najbolje unaprijediti naš grad i našu županiju. Nadam se da će građani izaći na izbore i da ih vrijeme neće obeshrabriti. Očekujem jako mnogo od ovih izbora! Očekujem da se Bjelovar nastavi snažnije razvijati i rasti. Poručujem građanima da ima još dovoljno vremena tijekom dana da izađu i ispune svoju građansku dužnost te izaberu one za koje smatraju da će najbolje moći voditi i naš grad i našu županiju! Na kraju je istaknuo:

Dario Hrebak: -Zanima me kako unaprijediti naš Grad!

Sandra Frčo, jedna od kandidatkinja za županicu Bjelovarsko-bilogorske županije glasala je danas  u 10 sati na svom biračkom mjestu u MO Stjepan Radić u Bjelovaru te nakon glasovanja izjavila:

Sandra Frčo: -Danas je dan kada možemo ostvariti svoje biračko pravo!

Suzana i Sani u očekivanju Bajsa vjeruju u ljubav!

Suzana Balen i Sani Lukić, najraspjevaniji dio HRT-ove ekipe, u očekivanju Damira Bajsa da dođe na glasovanje na svoje biračko mjesto u MO Stjepan Radić u Bjelovaru, zapjevali su VJERUJ U LJUBAV, (ma što to značilo!).

Damir Bajs: -Izaberite najbolje kandidate!

Damir Bajs, sadašnji župan i kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije, svoju građansku dužnost obavio je u 10:15 na svome biračkom mjestu u MO Stjepan Radić u Bjelovaru te nakon glasovanja dao izjavu za medije:

Dražen Medved kandidat za gradonačelnika Grada Bjelovara glasovao je u 10 sati na biračkom mjestu u IV. Osnovnoj školi u Bjelovaru. foto: SUPER PORTAL

 

Antoneta Đokić, kandidatkinja za gradonačelnicu Bjelovara, glasala je u 10 sati na biračkom mjestu u Domu u Zvjercima. foto: Lorenzo Kocijan

Marko Marušić, kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije, svoju građansku dužnost obavio je (točno u podne) na biračkom mjestu u zgradi Srednjoškolskog centra Bjelovar i izjavio za medije:

-Pozivam birače da na birališta izađu u što većem broju jer oni danas odlučuju što je za njih najbolje! foto: Dražen Kocijan Kocka

Još malo fotki s današnjih glasovanja:

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad