NAJAVLJEN 28. MEĐUNARODNI JESENSKI BJELOVARSKI SAJAM

Grad Bjelovar

/NAJAVLJEN 28. MEĐUNARODNI JESENSKI BJELOVARSKI SAJAM/

Nakon više od godine pauze, vraćaju se manifestacije Bjelovarskoga sajma, čulo se na konferenciji za novinare. Međunarodni jesenski bjelovarski sajam, 28. po redu, koji će se održati od 3. do 5. rujna, najavili su gradonačelnik Dario Hrebak, župan Marko Marušić te direktor Sajma Zlatko Salaj. Radi poštivanja epidemioloških mjera koje su na snazi, manifestacija će se održati u potpunosti na otvorenom, a očekuje se oko 300 izlagača. U sklopu Jesenskoga sajma organizirana su još tri manja specijalizirana sajma i to Peti element, sajam obnovljivih izvora energije, HOROP, sajam opreme za hortikulturu te GRO-KO, sajam građevinske i komunalne opreme. Naravno, kao i obično, organizirana je i državna stočarska izložba.
Svi posjetitelji trebaju imati covid potvrde ili potvrde koje su dobili prilikom cijepljenja, a ukoliko ih nemaju, na ulazu je osigurano besplatno testiranje koje financira Grad i Županija. Parkiranje u krugu Sajma je besplatno, a ulaznice stoje jednako kao i prijašnjih godina – za djecu od 7 godina i umirovljenike 20 kuna, a za odrasle 30 kuna.
#gradbjelovar #bjelovarskisajam #jesenskisajam #manifestacija #sajam #poljoprivreda #obrtništvo #stočarskaizložba #gradzaboljiživot #zajednozaboljibjelovar #zajednozaljepšibjelovar

Zlatko Salaj: -Posjetiteljima jamčimo kvalitetan sajam!

Dario Hrebak: -Vidi se da sve raste!

Marko Marušić: -Sajam je jedan brend!

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad