Nezamjenjivi SlavkoSlavko Prišćan novo-stari je predsjednik Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije

Nezamjenjivi

Slavko

Slavko Prišćan novo-stari je predsjednik Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, izabran na redovnoj godišnjoj izvještajno-izbornoj skupštini Nogometnog saveza BBŽ-e. Za njegove zamjenike izabrani su Žarko Čanadžija i Miroslav Jurišić. Vodstvo Nogometnog saveza izabrano je jednoglasno, a jednoglasno su prošle i sve ostale točke dnevnog reda. Time se nastavlja kontinuirano stabilni rad Nogometnog saveza kako u organizacijskom, tako i financijskom planu.

Riječ je o Nogometnom savezu pod čijim okriljem djelujeu preko 3500 registriranih igrača. To je rasadnik mladih igrača koji nerijetko nastavljaju svoje nogometne karijere u visoko kvalitetnim klubovima. No, i naši mladi igrači postižu dobre uspjehe, pa su se tako primjerice juniori NK Bjelovara izborili za polufinale Kupa Hrvatske gdje ih očekuje ekipa Hajduka.

Novo-stari predsjednik Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije Slavko Prišćan zahvalio se svima na suradnji posebice krovnom Nogometnom savezu, ali i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i županu Damir Bajs koji su pomogli da Nogometni savez ima svoje nove prostorije u centru Bjelovara koje im uvelike olakšavaju rad.

Rad Nogometnog saveza pohvalio je i župan Damir Bajs istaknuvši da se puno naših mladih bavi nogometnom i da su uključeni u neki od nogometnih klubova. -Svima njima treba omogućiti što bolje uvjete za rad, a Bjelovarsko-bilogorska županija izdvaja za sport na svom području koliko je u njenoj mogućnosti.

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad