PROJEK IT BOOTCAMP – NOVA PRILIKA ZA NEZAPOSLENE

Grad Bjelovar

/PROJEK IT BOOTCAMP – NOVA PRILIKA ZA NEZAPOSLENE/
Nova inicijativa Grada Bjelovara i Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar pod nazivom IT BOOTCAMP, nezaposlenima će omogućiti usavršavanje za IT zanimanja. Cilj je pridonijeti razvoju ljudskih resursa u IT industriji, povećati konkurentnost mladih na tržištu rada i poticati cjeloživotno učenje.
U projekt su se uključile poznate tvrtke koje će polaznicima, putem mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za aktivno zapošljavanje „Osposobljavanje na radnom mjestu i ustanovama za obrazovanje odraslih“, omogućiti stjecanje praktičnih znanja i vještina za obavljanje poslova određenog radnog mjesta ili rad u određenom zanimanju u stvarnom gospodarskom okruženju.
Edukacije počinju 6. rujna 2021. za zanimanje Java programer i Poslovni analitičar, a namijenjene su prvenstveno mladim nezaposlenim osobama koje će se educirati kombinacijom teoretske nastave u trajanju 2 mjeseca i praktične u trajanju 4 mjeseca u nekoj renomiranoj kompaniji. Za sve polaznike edukacija je besplatna.
Svi zainteresirani moći će čuti detalje o samom programu, selekcijskom postupku ali i o poslovima poslovnih analitičara i java programera, njihovoj ulozi i poziciji u IT industriji te mogućnostima zapošljavanja u utorak, 30. lipnja 2021. godine u 11 sati u prostoru CUK-a, P. Preradovićeva 3/2 u Bjelovaru. Iskaz interesa za sudjelovanje na IT Bootcampu moguće je napraviti do 1. srpnja 2021. Sve informacije mogu se dobiti slanjem upita na info@cuk.hr ili pozivom na broj mobitela 091 738 0166.

Dario Hrebak: -Bjelovar postaje ugodan za život!

Dario Hrebak: -Povezali smo sad cjelokupnu priču!

Zvjezdana Galkowski: -Kako biti vladar svog svemira?

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad