„ZADOVOLJNA ŽENA“ za podršku sadašnjim i budućim roditeljima

Međunarodni dan roditelja ustanovljen je 2012. godine Rezolucijom Generalne skupštine UN kao znak zahvalnosti roditeljima širom svijeta za njihovu nesebičnu posvećenost djeci. U rezoluciji tim povodom je napisano: ”Obitelj ima primarnu odgovornost za njegu i zaštitu djece koja trebaju rasti u obiteljskom okruženju i u atmosferi sreće, ljubavi i razumijevanja, s ciljem potpunog i sveobuhvatnog razvoja ličnosti.”

„ZADOVOLJNA ŽENA“ za podršku sadašnjim i budućim roditeljima

U organizaciji Udruge „ZADOVOLJNA ŽENA“ u vijećnici Općine Nova Rača, povodom provedbe projekta usmjerenog podršci roditeljstva financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, pod nazivom „NAŠA DJECA“, održana je konferencija za tisak.
O ciljevima ovog hvale vrijednog projekta te o aktivnostima i očekivanim rezultatima, govorila je Mirela Štefinec-Plavac, predsjednica Udruge „ZADOVOLJNA ŽENA“ i prim. dr. Josip Lončar, voditelj i edukator projekta „NAŠA DJECA“ za program podrške sadašnjim i budućim roditeljima jer “Ako je John Lennon bio u pravu da se život događa onda kada pravite druge planove o životu, roditeljstvo se događa onda kad se sve prevrće i posvuda prolijeva i ne možete pronaći ručnik ili spužvu ili svoj unutrašnji glas!” (Kelly Corrigan). Da, to je to! Razmislite.

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad