Kontaktirajte nas

Naša uspješna formula kombinacija je najsuvremenije tehnologije, prirodnih metoda te individualnog pristupa svakom klijentu!

Kontaktirajte nas

Biorezonanca

Metoda BICOM biorezonance se u svijetu koristi više od 30 godina u humanoj medicini i više od 10 godina u veterinarskoj praksi. Ublažava simptome i liječi bolesti bez štetnih nuspojava. Prepoznaje i učinkovito liječi uzrok problema, a ne samo simptome.

Homeopatija

Homeopatija je djelotvoran sustav liječenja, koja na osnovu cjelovitog i individualnog pristupa pacijentu propisuje homeopatske pripravke. Uporabom homeopatskih pripravaka uspostavlja se poremećena ravnoteža pacijenta.

Zdravka Svetličić

Dr.med.vet., licencirana homeopatkinja, Bicom i Scio terapeut. Biorezonanca d.o.o. je generalni zastupnik i ovlašteni distributer za prodaju Scio uređaja i edukaciju od strane SCIO International Romania za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije, BIH, Kosova i Crne Gore.

Pratite naš blog

Probiotici, prebiotici, simbiotici

  • Studeni 10th, 2016

Probiotici (grč. bios – život) su  prema definiciji Svjetske zdravstvene organizacije živi mikroorganizmi  tzv. […]

Test i sve aktivnosti koje se provode na klijentu imaju za cilj osobu dovesti u mentalni, emocionalni i fizički balans. Svi savjeti i preporuke usmjereni su poboljšanju zdravlja i kvalitete života i nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu. Za sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravlje obratite se svom liječniku. Ako znate ili pretpostavljate da imate zdravstveni problem, preporučuje se zatražiti savjet liječnika prije nego započnete s bilo kojim programom i tretmanom.