10. studenog
Martinje 2017.
Organiziraju: Restoran i sobe Vinarija Coner
Najdraži vinogradarski blagdan je pred nama!
Obilježit ćemo ga u petak, 10. i subotu, 11. studenog uz propisanu ceremoniju krštenja mošta, tamburaše i još ponešto…
Doček je od 19 sati uz tamburaše, kuhano vino i domaće aperitive.
Večera od 20 do 21 na švedskom stolu:
Domaći špek, šunka, kobasice, sir s vrhnjem
Kuhani kravlji sirevi raznih okusa
Čvarci
Krvavice
Domaće pečene kobasice
Guska iz krušne peći
Bilogorsko pečenje
Pečeni buncek
Pečeni krumpir i povrće iz krušne peći
Dinstano kiselo zelje
Kukuruzni žganci
Mlinci
Domaći kruh
Razne svježe salate
Digani kolači z makom i orejima
Zlevanka, razni preljevi
Sviraju TS Štimung
Cijena paketa po osobi je 180 kuna.
Nužna je žurna rezervacija.