7. Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim” (6.11.2022.)

7. Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim”

Današnja press konferenciju uoči početka prodaje ulaznica za 7. Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim” (kod vage na Gradskoj tržnici Bjelovar) baš i nije pobudila veliki interes kolega novinara. Da je malo tiše najavljen domjenak, vjerojatno bi nas bilo više!
O datumu održavanja 7. Etno festivala “Bilogoro, u srcu te nosim”, o prodaji ulaznica po cijeni od 20 kuna (2,65 eura), koje će se prodavati četvrtkom i subotom od 9 do 13 sati na Gradskoj tržnici Bjelovar (kod vage), zaključno s 5. studenim 2022.  te pobliže o 7. Etno festivalu “Bilogoro, u srcu te nosim” izjavu za medije dao je direktor 7. Etno festivala “Bilogoro, u srcu te nosim” Slaven Klobučar.

Oscar Wilde je vjerovao da je glazba jako povezana s emocionalnom stranom ljudskog bića te je jednom prilikom izjavio:

“Glazba je vrsta umjetnosti koja je najbliža suzama i pamćenju!”

Osim u Bjelovaru ulaznice će se moći kupiti i u prostorijama Općine Veliko Trojstvo te na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu na sam dan održavanja festivala, 6. studenoga ove godine.

Tko želi, a želja i htijenja je uvijek svakojakih, ili mu je nešto nejasno – može se obratiti na e-mail: btp.festival@gmail.com ili na broj mobitela: 091/587-8133.

Organizacijski odbor 7. Etno festivala “Bilogoro, u srcu te nosim” unaprijed se zahvaljuje na pomoći i suradnji!

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad