Bjelovarsko kulturno ljeto

Bjelovarsko

kulturno ljeto

Sutra, u petak 30. lipnja 2017., otvara se Bjelovarsko kulturno ljeto. Grad Bjelovar pripremio je bogat program tijekom cijeloga ljeta u kojemu će se naći za svakoga ponešto.

Susret u zavičaju 3

Otvorenje sutra počinje izložbom u Gradskom muzeju Bjelovar u 19 sati. Izložbu pod nazivom Susret u zavičaju 3 organizira Gradski muzej u suradnji s Kulturnim i multimedijskim centrom Bjelovar.

Koncert Nine Kraljić

Nakon otvorenja izložbe, u atriju muzeja u 20 sati je koncert Nine Kraljić, naše mlade pjevačice, dobitnice nagrade Porin, predstavnice Hrvatske na Eurosongu 2016. i pobjednice prve sezone The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske. 

Izložba u slastičarnici Zagorje

U isto vrijeme, u 20 sati u slastičarnici Zagorje, otvorit će se još jedna izložba Likovnog udruženja Bjelovar koju organizira Zajednica udruga u kulturi Grada Bjelovara.

U sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta bit će organizirane svirke na korzu svakoga vikenda, na takozvanim “tepisima” ispred kafića. Nastupat će i naš blčuesist Tomislav Goluban, u planu su i svirke i različita događanja na bazenu, a krajem ljeta organizirat će se i veliki koncert klasične glazbe na paviljonu. 

 

 

Plakat BKL

 

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad