*

merry christmas

happy

Startup Europe Week

Startup Europe Week – Bjelovar, 5. – 9. ožujka 2018.

Europska komisija u trideset zemalja organizira

 

Startup Europe Week

Europska komisija u trideset zemalja organizira Startup Europe Week od 5. do 9. ožujka 2018. godine. U našem gradu traje do 8. ožujka, a suorganizator je Grad Bjelovar uz podršku Tehnološkog parka Bjelovar i Veleučilišta u Bjelovaru. Partneri u projektu su HZZ – PU Bjelovar, HGK- ŽK Bjelovar, Obrtnička komora BBŽ. Sudionici projekta su svi zainteresirani za poduzetništvo, ali i studenti te srednjoškolci. U sklopu Startup Europe Weeka organizirana su različita predavanja, paneli, radionice i to u smislu obrazovanja poduzetnika, predstavljanja najboljih inicijativa, savjeta kako otvoriti tvrtku, promocije poduzetništva, ostvarivanja suradnje i slično.

Pozivamo vas na otvorenje Startup Europe weeka 2018. u ponedjeljak, 5. ožujka 2018., u 10 sati u velikoj vijećnici Grada Bjelovara, Trg Eugena Kvaternika 2. Prisutnima će se obratiti gradonačelnik Dario Hrebak, dekanica Veleučilišta u Bjelovaru Zrinka Puharić, direktorica Tehnološkoga parka Ivana Jurković Piščević, direktorica Županijske komore Bjelovar Martina Posavac, predsjednik Obrtničke komore BBŽ-a, Goran Grgić te rukovoditelj Odjela za tržište rada HZZ-a Područnog ureda Bjelovar, Nenad Martinovski.

Nakon otvorenja slijedi panel-diskusija s temom „Bjelovar-grad za studiranje, posao, poduzetništvo i obrtništvo“.

Starup Europe Week odvija se istovremeno u više od 30 zemalja, odnosno u više od 200 gradova diljem Europe, među kojima je i Bjelovar.

Kristina Turković Lovrić,

glasnogovornica

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad