Ivana Matić nova je Miss BBŽ-e!

Carica Marija Terezija okrunila je

novu miss Bjelovarsko-bilogorske županije!

Ivana Matić

proglašena

najljepšom!

Ivana Matić, dan prije svog osamnaestog rođendana, proglašena je za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ilijana Zorkić, (za neke i ljepša!) proglašena je za prvu pratilju a Kristina Đorđević za drugu pratilju Ivane Matić.

BJELOVAR – Ivana Matić iz Starčevljana (učenica srednje medicinske škole u Bjelovaru) u dvorani Doma kulture izabrana je za miss Bjelovarsko-bilogorske županije za 2017. godinu. Budući da pleše folklor Ivana će se predstaviti i u kategoriji TALENT (u Vinkovcima, početkom rujna ove godine) na pripremama za MISS HRVATSKE. Ilijana Zorkić iz Bjelovara, (za neke i ljepša!) proglašena je za prvu pratilju a Kristina Đorđević iz Klokočevca, za drugu pratilju Ivane Matić.

Natjecateljice su se predstavile žiriju i publici u kreacijama bjelovarskih butika Čarobnjakov šešir uz nakit dizajnerice Gorane Popović i njenog branda G-handmade te torbicama poznatog modnog branda torbi Lovely bags, Happy home te križevačkog butika večernjih haljina Weekend boutique i ateliera Sonja vjenčanice iz Bjelovara.

Sam program otvorila je (“zaštitno lice grada Bjelovara”) njegova carica Marija Terezija (Anita Čleković Vegh) poželjevši dobrodošlicu u njen grad gdje je privremeno svoje prijestolje prepustila novoj „carici“, carici ljepote – Ivani Matić.

U glazbenom djelu programa nastupile su IMPRESS mažoretkinje te članovi HORKUD-a GOLUB sa svojim uličnim sviračima „Tko pjeva zlo ne misli“ te baroknim plesovima grada Bjelovara.

Kroz program nas je, i više nego profesionalno vodila, (i više nego prekokrasna!), Ivana Šundov Hojan.

Sve natjecateljice dobile su poklon vrećice Koestlina, a pobjednice vrijedne poklon bonove sponzora i butika Čarobnjakov šešir, Happy home, te poklone dizajnerice nakita Gorane Popović – G handmade. Pobjednica će se pripremati kondicijski u fitness centru Step a da što ljepše zasja na pripremama za to će biti zaslužna Ivana Levak iz Šminkeraja.

SPORT, TOP MODEL, MULTIMEDIJA i INTERVJU

-Ivana će Bjelovarsko-bilogorsku županiju predstavljati ne samo svojom ljepotom već i talentom te osvajati bodove u kategorijama SPORT, TOP MODEL, MULTIMEDIJA i INTERVJU i tako se boriti između 20 najljepših djevojaka Hrvatske za ulazak u top 10 najljepših, a mi ćemo joj u tome kao organizatori također puno pomoći uvježbavajući s njom hod, koreografiju i biti joj podrška u svemu onom što je potrebno da Ivana što ljepše predstavi sebe, svoj grad i svoju županiju na finalu Miss Hrvatske koje će se održati 26. rujna u Biogradu na moru, rekla nam je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss BBŽ i organizatorica Miss Bjelovarsko-bilogorske županije.

-U svoje ime i u ime suorganizatora Mladena Marendića željela bih zahvaliti svim sponzorima; ZLATNIM : trgovačkom centru KTC d.d., SEDLIĆ d.o.o. te sponzoru JAVOR d.d. kao i svim partnerima koji su bili uz nas i pomogli nam u realizaciji ovog lijepog događaja, izjavila je na kraju natjecanja, Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Nadam se pobjedi!

Jako, jako uzbuđen Ivana Matić, nakon što je proglašena najljepšom djevojkom, na pitanje: – Što očekuje na izboru za MISS HRVATSKE?, za portal POST je, između ostalog, kratko i jasno izjavila: Nadam se pobjedi!

Da ne bi bilo brdo (krdo) nepotrebnih i nepoželjnih komentara, samo ću podsjetiti na latinsku izreku: de gustibus non est disputandum (o ukusima ne treba raspravljati!).

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad