NOVO U BJELOVARU: Briga o zdravlju . . .

NOVO U BJELOVARU: Briga o zdravlju vježbanjem i ugoda masaže odsad djeluju zajedno

 

Boutique studio za zdravi pokret »SMART« i Studio za masažu i refleksoterapiju »Ivana« odsad djeluju skupa te korisnicima nude 10 % popusta i posebne prigodne akcije

20.11.2020. 09:01 | Zvono PREGLEDA: 3766

BJELOVAR Boutique studio za zdravi pokret SMART i Studio za masažu i refleksoterapiju Ivana sklopili su dugotrajnu suradnju kojom će klijentima oba studija, na taj način, moći pružiti kompletnu uslugu njege i održavanja tijela, posture i fizičke kondicije. Tom će suradnjom klijenti oba studija dobiti TRAJNIH 10% popusta na sve usluge oba studija, cime žele naglasiti važnost brige o svome tijelu, kako kretanjem i vježbanjem, tako i manualnim terapijama i metodama. Suradnja se proteze i kroz prosinac kada će biti dostupni raznoliki blagdanski i poklon paketi, kao i kroz siječanj u obliku paketa za mršavljenje. Za sve dodatne informacije javite se u inbox njihovih stranica STUDIO SMART i STUDIO ZA MASAŽU I REFLEKSOTERAPIJU IVANA ili nazovite Kristinu/studio SMART 091 5529 404 i Ivanu 098 9074 430. Oba studija nalaza se u Ulici Josipa Jurja Stossmayera 3 u Bjelovaru (pored Poliklinike dr. Došen).

ISTRAŽITE KAKO POKRET I KRETANJE UTJEČU NA KVALITETU ŽIVOTA!

STUDIO SMART – boutique studio za zdravi pokret predstavlja cjeloživotno istraživanje pokreta, kretanja i njegovog utjecaja na cjelokupno psihofizičko stanje čovjeka u svakodnevnom i profesionalnom životu.


TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
Kako dati partnerici spektakularno uzbuđenje? Snažna potencija nakon 17 minuta!

Posebnost studija SMART je individualan pristup svakome klijentu, zbog čega se radi u malim grupama (do 6 ljudi), kako bi se svakom pojedincu moglo posvetiti jednako kvalitetno i prilagoditi trening trenutnom stanju.

Treninzi u studiju SMART su sinergija velike ljubavi prema pokretu, koje vodi Kristina Genov sa 20 godina iskustva u radu s rekreativcima i sportašima, od primjene u rehabilitacijskoj fazi do kondicijske pripreme; s bazom STOTT PILATES škole, proširene PROGRESSIVE metodom, DNS-om, yogom i plesom; zaokruženi kreativnim i individualnim pristupom svakom klijentu i treningu.

Cilj svakog treninga je postići bolju svjesnost svojeg tijela, posture i kretanja; sa osjećajem fizičkog zadovoljstva i mentalne opuštenosti te saznanja da će vrijeme posvećeno radu na svome tijelu i duhu u konačnici donijeti zdraviji i time sretniji život.

U studiju SMART možete birati između grupnih i individualnih treninga.

PILATES

Pilates treninzi su bazirani na principima STOTT PILATES škole, najcjenjenije internacionalne škole suvremenog pilatesa, koja konstantnim nadopunjavanjem novim saznanjima u teoriji treninga i rehabilitaciji kralježnice, predstavlja „Ivy League“ pilates edukacije.

Cilj svakog pilates treninga je postići optimalno funkcioniranje kralježnice, zdjelice i ramenog obruča te pravilno pozicioniranje zglobova kroz različite kretnje. Veliki repertoar vježbi i rekvizita omogućava kreativne i zanimljive treninge kojima se na siguran način postiže bolje držanje, smanjuju bolovi u zglobovima i izgrađuju vretenasti mišići.

Treninzi su podobni za svaku dob i sva inicijalna psihofizička stanja.

DNS EXERCISE

DNS (Dinamička neuromišićna stabilizacija) je novi rehabilitacijski pristup koji se temelji na razvoju neuromišićnog sustava djeteta, koji uspostavlja motoričke programe za kontrolu posture i pravilne obrasce kretanja, tijekom prve godine života. Utemeljitelj DNS metode je dr. Pavel Kolar, koji je postavio kliničke protokole dizajnirane za ponovno uspostavljanje i stabiliziranje lokomotornih funkcija.

Nastavno, DNS Exercise je implementacija DNS principa u vježbanje i treninge.

U studiju SMART se možete priključiti grupnim DNS treninzima koji su izuzetno blagotvorni za sve zglobove; no za ozbiljnije stanja, pogotovo u rehabilitacijskoj fazi, individualnim treninzima se postižu najbolji rezultati.

YOGA WORKOUT

Yoga je 5000 godina stara metoda koja ujedinjuje pokret i dah, um i tijelo, te na jedinstven način dovodi tijelo do optimalne mobilnosti; osvježava, opušta i donosi osjećaj bistroće i mira.

Yoga treninzi su bazirani na tradicionalnom pristupu prakticiranja asana, osvježeni suvremenim saznanjima o biomehanici tijela te su time potpuno sigurni za svakoga.

PLESNI PROGRAMI

DANCE LAB – istraživanje pokreta i sebe kroz pokret. Ponekad pronalazimo svoj pokret kroz zadanu koreografiju, a ponekad kroz vlastitu improvizaciju. Ponekad vježbamo na ritam, ponekad na melodiju, a ponekad i na tišinu. Istovremeno introvertan i ekstrovertan, ples je najprirodnije kretanje čovjeku.

Najkreativniji i najintimniji program u studiju SMART. Proučavamo svoje tijelo, osjećaje i izražavanje istih kroz pokret, muziku, prostor… Ništa nije bitno – ni godine, ni plesno iskustvo; samo otvoreno srce. Oslobađajući plesača u sebi, oslabađamo se nametnutih blokada i pronalazimo zadovoljstvo i mir.

&BALLET – &Ballet klasični je balet prilagođen rekreativcima u smislu biomehanike, pedagogije i generalnog pristupa tijelu i duhu i upravo po tome različit je od klasičnog baleta. Svrha mu je rekreativne prirode, a cilj je prije svega zdravlje tijela.

&Ballet uspostavlja balans tijela i duha te kao rezultat omogućuje i SJAJAN IZGLED primjeren svakome u odnosu na njegovu genetiku i mogućnosti, odnosno OPTIMALNO TIJELO.

Obogaćen je vježbama i motoričkim zadacima koji imaju svrhu ostvariti uravnoteženu tjelesnu aktivnost i razvoj, ispravljanje ili olakšavanje poteškoća te opću pokretljivost, snagu, kondiciju i gracioznost bez obzira na životnu dob. Zabavan je i edukativan.

HIIT WORKOUT

Intenzivan cardio trening koji u intervalima izmjenjuje vježbe visokog (npr. elementi lake i teške atletike) i niskog intenziteta (vježbe izdržljivosti i snage). Ovaj stil treniranja provjereno daje najbolje rezultate u kratkom vremenu.

STUDIO ZA MASAŽU I REFLEKSOTERAPIJU »IVANA«

– Od malih sam nogu zapravo pokazivala brigu za druge, a kasnije sam, njegujući svog oca, čovjeka s invaliditetom, shvatila da i mene samu ispunjava njega potrebitih – otkriva nam Ivana Čuljak, vlasnica Studija za masažu i refleksoterapiju Ivana. Prije pokretanja vlastitog posla radila je u Wellness centru Coner u Bjelovaru gdje je završila niz edukacija i stekla neophodno iskustvo.

– Imala sam pregršt prilika za učenje i vlastiti napredak i jako sam zahvalna na tim prilikama koje sam objeručke i iskoristila. Iskustvo i stečeno znanje koje sam dobila od svog poslodavca potpuno besplatno pomoglo mi je da stignem ovdje gdje sam sada – nastavlja Ivana koja je trenutno jedina zaposlenica svog salona.

– Nemam za sada potrebu širiti posao. Volim ovo što radim i općenito volim i cijenim ljudski rad. Svjesna sam da živimo u vremenima kada se do posla teško dolazi, kada ljudi kukaju u neimaštini i oskudici, ali vjerujem isto tako da posla uvijek ima za one koji žele raditi. Cijeli život sam radila različite poslove, probijala se i uspijevala sama. Ovaj salon otvorila sam kao svoj vlastiti, ali dodatni posao – dodaje Ivana.

– Postupak masaže obuhvaća puno više od fizičkog pritiska bolnog ili napetog mjesta. To je istovremeno prijenos energije, nastojanje da se čovjeku pomogne, razumijevanje tijela i njegovih potreba. Tu je i refleksoterapija ruku i stopala koja stimulira rad svih organa u organizmu – dodaje Ivana koju naročito veseli što u svom salonu sama određuje uvjete rada.

– Moji klijenti već znaju da je svaka masaža drukčija, osobna. Parcijalna masaža leđa službeno traje 30 minuta, ali ja si mogu priuštiti koju minutu više ili upotrijebiti neku tehniku za koju smatram da će pomoći klijentu – dodaje Ivana.

U svom salonu, osim masaže, nudi refleksoterapiju ruku te refleksoterapiju stopala.

– Imam privilegiju sama raditi i sama određivati što ću raditi. Zanima me sve vezano uz ljudsko tijelo i njegovo zdravlje i dobrobit. Ne namjeravam nuditi današnje vrlo popularne usluge uređivanja noktiju, trepavica, obrva i slično – kaže Ivana koju hvale brojni njezini klijenti i klijentice.

– Svaka pohvala ili zahvala znače mi jako puno. To je taj uzajamni odnos primanja i davanja jer mene veseli i ispunjava kad znam da sam nekomu pomogla, da odlazi rasterećen i bez bolova iz salona – dodaje Ivana i nastavlja – Novac je tu da se potroši, da čovjek zadovolji svoje elementarne potrebe i plati račune. U svemu ostalom potreban nam je ljudski pristup, fizička i emocionalna interakcija s drugima da bismo bili potpuni – dodaje naša sugovornica za kraj veselo žureći dalje za poslom. Sve obavijesti o salonu dostupne su putem Facebook stranice Studio za masažu i refleksoterapiju Ivana.

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad