Damir Bajs: -Započeli smo i završavamo ono što smo obećali!

TOČNO U PODNE U HOTELU CENTRAL . . .

Damir Bajs, sadašnji i budući župan, pod motom “ZA JOŠ BOLJU ŽUPANIJU!” – jučer je nakon konferencije za medije, na kojoj je govorio o svojim rezultatima a ne o lažima i plakatima i na kraju zatražio povjerenje glasača na temelju rezultata – dakle, nakon pressice predao je svoju kandidaturu za župana Bjelovarsko-bilogorske županije.

Damir Bajs: -Nama je važna dobrobit građana!

Damir Bajs, sadašnji i budući bjelovarsko-bilogorski župan, u drugom dijelu izlaganja osvrnuo se na na sve projekte koji su obećani da su započeti i da su završeni ili su u fazi završavanja s naglaskom da “ovoga trenutka imamo najveće projekte u Hrvatskoj”! 

Damir Bajs: -Započeli smo i završavamo ono što smo obećali!

Damir Bajs, sadašnji i budući bjelovarsko-bilogorski župan, na kraju svog obraćanja javnosti, naglašava: -Pokazuje se da je bolnica pri završetku i bit će gotova! Uz zajedničku potporu može se više ali uz jasnu viziju možemo najviše! I završit ću s ovim s čim sam počeo. Mi se u ovim izborima ne možemo boriti novcima niti političkom snagom, ja bih rekao protiv najjačih stranaka. Ali, možemo se boriti rezultatima! Protiv čega? Protiv laži i plakata!

Damir Bajs: Pokazuje se da je bolnica pri završetku i bit će gotova!

Zlatko Barila je na početku izlaganja napomenuo da se “u vrijeme Damira Bajsa ostvaruju fenomenalni projekti koji će građanima ovoga grada koristiti stotinama godina! . . .”. Završio je riječima: -Damire, povedi nas u novu eru, u novi mandat, ZA JOŠ BOLJU ŽUPANIJU!

Zlatko Barila: -U vrijeme Damira Bajsa ostvaruju se  fenomenalni projekti!

Dalibor Jurina: -Rezultati Damira Bajsa su upravo projekti za koje se zalaže HSS!

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad