Donacija Akua Energy JVP Grubišno Polje

Novo vatrogasno vozilo za JVP Grubišno Polje

GRUBIŠNO POLJE: Danas, na veliki petak, upriličena je svečana primopredaja hvalevrijednog tehničkog vatrogasnog vozila, kojeg je tvrtka Elektrana Grubišno Polje d.o.o., u vlasništvu francuske grupacije Akuo Energy darovala Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grubišno Polje.

Svečanom potpisivanju ugovora i primopredaji vozila, uz direktore Elektrane, Emila Bakića i Laurenta Sessu i zapovjednika JVP Grubišno Polje Vitomira Pintarića, prisustvovali su i veleposlanik Francuske Republike u Republici Hrvatskoj Nj. E. g. Gaël François Veyssiere, ataše za unutarnju sigurnost g. Stéphane Tijardovic, njegov zamjenik Ivan Nakov, grubišnopoljski gradonačelnik Zlatko Mađeruh, saborski zastupnik Miro Totgergeli te prvi čovjek Civilne zaštite Damir Trut, kao izaslanik
potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića.

-Ovakve donacije uvelike doprinose razvoju vatrogastva u našoj županiji, što se pokazalo izuzetno važnim posebice u godini koje su obilježile najveće krize od Domovinskog rata. Zbog njihove važne uloge u spremnosti i otpornosti sustava na razne krize, sektor vatrogastva treba dodatno ojačati i nastaviti ulaganja u opremu koja je od velikog značaja našim vatrogascima i njihovoj infrastrukturi, izjavio je Marko Marušić, kandidat za novog župana Bjelovarsko-bilogorske županije.

Što se je dalje događalo, nakon svečanog potpisivanja ugovora i brze pokazne, briljantno izvedene vatrogasne vježbe te primopredaje vatrogasnog tehničkog vozila (a sve s ciljem da intervencijska spremnost JVP Grubišno Polje bude što bolja) – pogledajte u kratkim videima.

Marija Jungić pozdravlja sve prisutne prije svečanog potpisivanju ugovora o . . .

Laurent Sessa, direktor Elektrane, govori o nabavci vatrogasnog vozila te o . . .

Zlatko Mađeruh, gradonačelnik Grubišnog Polja, zahvalio se na darovanom vozilu i . . .

Damir Trut govori o suradnji na najvišoj mogućoj razini i . . .

Nj. E. g. Gaël François Veyssiere, veleposlanik Francuske Republike u Republici Hrvatskoj govori o darovanom vozilu i . . .

BLAGOSILJANJE VATROGASNOG VOZILA

VATROGASNA VJEŽBA GAŠENJA ZAPALJENOG VOZILA

PRIMOPREDAJA KLJUČEVA VATROGASNOG VOZILA

VJEŽBA GAŠENJA VATRE S RUČNIM APARATIMA

Laurent Sessa, direktor Elektrane, ispred doniranog vatrogasnog vozila

Vitomir Pintarić, zapovjednik JVP Grubišno Polje, govori o karakteristikama doniranog vozila i . . .

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad