OBNOVLJENA KOMPLETNA TRASA PROMETNICE . . .

ISPUNJENO OBEĆANJE ŽUPANA DAMIRA BAJSA- OBNOVLJENA KOMPLETNA TRASA PROMETNICE DONJA PETRIČKA – BABINAC – GORNJA PETRIČKA – SAMARICA

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima sudjelovao je na svečanom otvorenju modernizirane prometnice u mjestu Samarica. Uz načelnika Općine Ivanska Željka Mavrina sa suradnicima i mještane Samarice, otvorenju je prisustvovao i bjelovarsko-križevački biskup mons. Vjekoslav Huzjak.

Riječ je o posljednjoj novoobnovljenoj dionici u mjestu Samarica dugoj 2.5 kilometara, a radovi koje je u stopostotnom iznosu financirala Županijska uprava za ceste bili su vrijedni 2.6 milijuna kuna.

Damir Bajs: – . . . zalog za ostanak ljudi ovdje!

Damir Bajs rezanjem vrpce otvara cestu u Samarici i najavljuje . . .

Mons. Vjekoslav Huzjak, bjelovarsko-križevački biskup, blagosilja cestu u Samarici i . . .

 

Žarko Vugrić, mještanin Samarice: -Čim se asfalt krenuo raditi prodane tri kuće!

 

Samim time ispunjeno je obećanje župana Damira Bajsa da će potez do mjesta Samarica, koji obuhvaća i naselja Donja Petrička, Babinac i Gornja Petrička, a riječ je o jednom od najskupljih projekata Bjelovarsko-bilogorske županije vrijednom 7.5 milijuna kuna, u cijelosti biti moderniziran, odnosno obnovljen.

Željko Mavrin, načelnik Općine Ivanska: -Župan podržava nas a mi njega!

Asfaltirana prometnica u Samarici od iznimnog je značaja za sve stanovnike općine Ivanska budući da je riječ o jednom od preduvjeta za kvalitetan život naših sugrađana, a kojim se pruža mogućnost mještanima da svoju budućnost vide u ovom kraju.

Damir Bajs: -Što smo obećali, to smo i izvršili!

 

No, nisu to jedina ulaganja Bjelovarsko-bilogorske županije na području općine Ivanska u proteklom periodu. Naime, obnovljena je i prometnica u mjestu Srijedska u vrijednosti radova 1.5 milijuna kuna.

Također, ulagalo se u i izgradnju parkirališta kao i popravak kolnika u opasnim zavojima tako da možemo reći da ukupna ulaganja Bjelovarsko-bilogorske županije u cestogradnju na području općine Ivanska u protekle četiri godine iznose više od 10 milijuna kuna. (bbz.hr)

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad