GRAD BJELOVAR SUFINANCIRA NABAVU KOMBIJA ZA . . .

Grad Bjelovar

GRAD BJELOVAR SUFINANCIRA NABAVU KOMBIJA ZA HGSS, STANICU BJELOVAR

Nakon što je potpisan ugovor Grada Bjelovara s HGSS-om, Stanicom Bjelovar za financiranje redovnog rada u vrijednosti 5.309,00 eura, potpisan je i aneks ugovora za dodatnih 4.000 eura. Tim novcem sufinancirat će se nabava kombija nužnog za rad HGSS-a Stanice Bjelovar, budući stari kombi iziskuje više sredstava za održavanje i popravke.
Aneksom ugovora Grad se obvezao i u 2024. godini sredstva za nabavu kombija uvećati za dodatnih 6.000,00 eura (koja će biti isplaćena u dva obroka). Radi se ukupno o deset tisuća eura koje će Grad osigurati u tu svrhu. Rečeno je to na konferenciji za novinare na kojoj su sudjelovali gradonačelnik Dario Hrebak, pročelnik Stanice Bjelovar Siniša Atlija, dopročelnica Branka Bakić i spašavatelj Tomislav Golubić.
Traje postupak javne nabave za kombi vozilo, a otvaranje ponuda je 21. srpnja. Radi se o kombiju za 9 putnika, procijenjene vrijednosti 45.000 eura s PDV-om.
Kombi će pripadnici HGSS-a Stanice Bjelovar koristiti za prijevoz spašavatelja i opreme na intervencije, vježbe, tečajeve, dežurstva u nacionalnim parkovima, itd.

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad