Sandra Cerjanec i Sven Perec u užem izboru za . . .

Grad Bjelovar

DVOJE BJELOVARSKIH POLJOPRIVREDNIKA

U UŽEM IZBORU ZA NAJBOLJEG MLADOG POLJOPRIVREDNIKA

U tijeku je sedmi izbor za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/ce 2023., a odlukom stručnog žirija, među 20 najboljih projekata u Republici Hrvatskoj su projekti dvoje osoba iz Bjelovara, Sandre Cerjanec i Svena Pereca.
Gradonačelnik Dario Hrebak i njegov zamjenik Igor Brajdić u Kasačkom klubu Bjelovar došli su dati potporu Sandri Cerjanec i Svenu Perecu. Sandra je vlasnica Kasačkog kluba. Ona se bavi ekološkom proizvodnjom sijena za hranidbu konja. Također koristi u ishrani konja ekološki proizvedenu zob te organizira terapijsko jahanje koje je za osobe s posebnim potrebama besplatno. Grad Bjelovar ovu mladu poljoprivrednicu podržava od 2019. godine u toj ekološkoj proizvodnji. Ove je godine dobila putem javnog poziva i 500 m2 kocki s bjelovarskog korza za svoj Klub, kojima će popločiti parkiralište, prilazne puteve i staze za invalide.
Priliku za razvoj dobio je i Sven Perec u Bilogorskoj košari, trgovini specijaliziranih proizvoda u središtu Bjelovara gdje prodaje svoje proizvode, batat i tjesteninu. Njegova tjestenina od durum krupice s raznim dodacima i tjestenina s batatom je vrlo kvalitetna i ukusna. Mladi tim poljoprivrednika u OPG-u Perec uvode u svoju proizvodnju nova tehnološka rješenja te proizvode kvalitetan gomolj batata te vrhunske presadnice batata.
Podržimo naše mlade poljoprivrednike na način da glasujemo za njih. Glasati se može do srijede u ponoć na poveznici:

 

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad