KREĆE I ENERGETSKA OBNOVA OSNOVNE ŠKOLE ROVIŠĆE I . . .

  • KREĆE I ENERGETSKA OBNOVA OSNOVNE ŠKOLE ROVIŠĆE I ŠKOLSKO-SPORTSKE DVORANE
  • Blanka Klemić, ravnateljica Osnovne škole Rovišće, uz prisustvo bjelovarsko-bilogorskog župana Marka Marušića i načelnika Općine Rovišće Slavka Prišćana, potpisala je ugovor s izvođačem radova vezan uz energetsku obnovu Osnovne škole Rovišće i pripadajuće školsko-sportske dvorane.
  • Posao energetske obnove Osnovne škole Rovišće i školsko-sportske vrijedan je 12,9 milijuna kuna. Tako će se između ostalog putem europskog projekta energetske obnove povećati toplinska zaštita krova iznad grijanog prostora, zahttps://www.youtube.com/watch?v=k_0yWhhU0I4&ab_channel=POSTneovisnoglasiloštita vanjskog zida, zaštita podova prema tlu, zamijeniti vanjska stolarija, ugraditi novi visokoučinkoviti sustav grijanja, zamijeniti unutarnja rasvjeta i drugi potrebni radovi. Značit će to novi standard obrazovanja za 350 učenika tamošnje Osnovne škole, ali i za zaposlenike.

Blanka Klemić, ravnateljica Osnovne škole Rovišće: -Ovaj projekt je puno veći i jači . . .

Slavko Prišćan, načelnik Općine Rovišće: -Pokušavamo biti urbano područje!

Marko Marušić, župan BBŽ-e: -Omogućit ćemo bolje uvjete rada!

Inače, do sada su na području općine Rovišće kompletno energetski obnovljene, ali i opremljene novim namještajem Područne škole u Predavcu i Kraljevcu u što je uloženo 3 milijuna kuna. (bbz.hr)

#ulaganjeuobrazovanje
#euprojektibbž

POTPISIVANJE UGOVORA ZA ENERGETSKU OBNOVU OSNOVNE ŠKOLE ROVIŠĆE I ŠKOLSKO-SPORTSKE DVORANE

RAZGLEDAVANJE OSNOVNE ŠKOLE ROVIŠĆE PRIJE POČETKA OBNOVE

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad