NI FOTKANJE U KUPAĆIM GAĆAMA NE SPAŠAVA OD KAZNENIH PRIJAVA

 

NI FOTKANJE U KUPAĆIM GAĆAMA

NE SPAŠAVA OD KAZNENIH PRIJAVA

Šteta što sutra nastupa izborna šutnja, a sve je zanimljivije na društvenim mrežama ali i na USKOK-u.
Podrška predsjednika Hrvatskog sabora, kandidatu za župana M.Marušiću pomalo je izgubila ozbiljnost i težinu od kako su njegovo sportsko tijelo u kupaćim gaćama vidjeli svi, pa i oni koji politiku doživljavaju kao ozbiljan posao.
Zanimanje ozbiljnih glasača je puno više usmjereno prema tome kako je taj kandidat neosjetljiv na muke i slučaj invalida Domovinskog rata tim više što je kao Predstojnik HZMO-a bio dužan riješiti taj slučaj, a ne izbjegavati i sam susret sa njime.
Branitelju iz Rovišća o kojem je sve već napisano na portalima i u novinama čak je u traženju prava koja ima nestala i sva dokumentacija i to tri puta.
Odlučio se tako branitelj da kaznenom prijavom USKOK-u ishodi ono osnovno što mu pripada, pravedna i zaslužena braniteljska mirovina.
Smatra da za takav odnos netko u HZMO-u mora odgovarati. Znamo da u takvim slučajevima postoji odgovornost čelne osobe odnosno Predstojnika.
Ovo je dakle druga kaznene prijava protiv M. Marušića kandidata za župana ispred HDZ-a i HSLS-a.
Prva je podnesena od strane A. Alloucha ravnatelja Opće bolnice Bjelovar radi zaštite ugleda i časti prema kojem su u ovo predizborno vrijeme upućene mnoge netočne tvrdnje i informacije da bi se difamirao on i ustanova.
ZNA SE da HDZ ide u bespoštednu bitku da dobije vlast u županiji i da žele i župana iz svojih redova.
Bave se podmetanjima, optužbama, zadiranjem u ono što i nije politika. Prljavo i kako sam već i prije rekla nabacuju se blatom kao da poslije izbora ne postoji sutra.
Kao da neće u toj istoj toj bolnici tražiti zdravstvenu skrb i kao da će im branitelji oprostiti postupak prema jednom od njih.
Ono na što nisu obratili pažnju da njihov kandidat zbog takvog vođenja kampanje prikuplja kaznene prijave, a ovu zadnju zbog propusta na svom radnom mjestu.
Propust je i prema onoj kategoriji za koju se kunu da ih samo oni štite i cijene, a sve ostale stranke ne štite. Propust je to prema invalidu i branitelju Domovinskog rata.
Od kaznenih prijava treba se obraniti argumentima. Fotka u kupaćim gaćama zaštitnika G. Jandrokovića ni malo ne pomaže.
Cijela kampanja dobiva neozbiljan smisao, a kad se k tome još dodaju veliki propusti kandidata u samom vršenju dužnosti postavlja se pitanje kako i zašto glasati za njega?
Kandidat možda nije ni bitan jer stranka iz koje dolazi ima sposobne sve ali na žalost i za svašta!!

Bojana Hribljan,
predsjednica Demokrata BBŽ

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad