NOVOGODIŠNJI TRADICIONALNI OBILAZAK DEŽURNIH SLUŽBI

NOVOGODIŠNJI TRADICIONALNI OBILAZAK DEŽURNIH SLUŽBI

Bjelovarsko-bilogorska županija u novu 2022. godinu uplovila je mirno i bez posebnih incidenata, odnosno nije bilo nekih značajnijih intervencija. U to su se za prijepodnevnog obilaska dežurnih službi uvjerili gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak i župan Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić koji su najprije obišli Zavod za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije i od v.d. ravnateljice Zlate Ileković Pejić doznali da su djelatnici Zavoda, kako u Bjelovaru tako i u svim drugim ispostavama, tijekom novogodišnje noći srećom imali vrlo malo posla.

Gradonačelnik Dario Hrebak i župan Marko Marušić sa suradnicima potom su posjetili Policijsku upravu bjelovarsko-bilogorsku i tamo doznali da su i pripadnici policije, baš kao i djelatnici Zavoda za hitnu medicinu, uglavnom imali mirnu i relativno tihu noć.

Drage visoke goste i novinare u predvorju Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dočekao je Dražen Prapotnik, voditelj Službe policije PU i izvjestio nas o stanju iz protekle noći.

Đurđica Faletar, voditeljica smjene Operativnog centra, izvijestila nas je da su tijekom noći imali šest intervencija, a najteža je bila ona vezana za propucavanje tri vozila u Mihanovićevoj ulici u Bjelovaru.

Gradonačelnik i župan obilazak dežurnih službi završili su posjetom županijskoj Vatrogasnoj zajednici gdje su ih dočekali predsjednik VZ BBŽ Silvestar Štefović, županijski vatrogasni zapovjednik Josip Heger i zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara Davor Đalog. Upravo u trenucima posjeta stigla je dojava o izbijanju požara u Ulici Grgura Ninskog u Bjelovaru tako da su župan i gradonačelnik imali priliku i neposredno se upoznati sa spremnošću i učinkovitošću djelovanja pripadnika Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Grada Bjelovara. Kako je od dojave do izlaska vatrogasnih vozila prošlo manje od jedne minute, a požar je, kako se ubrzo doznalo, brzo i ugašen, gradonačelniku i županu nije preostalo ništa drugo do izraziti zadovoljstvo viđenim i čestitati vatrogascima na uvježbanosti i nadasve učinkovitom djelovanju.

 

 

 

 

Gradonačelnik i župan svim djelatnicima dežurnih službi zaželjeli su sretnu i uspješnu novu 2022. godinu i u njoj što manje intervencija i posla.

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad