U NOVOJ RAČI PONOVNO OTVOREN POŠTANSKI URED

U Novoj Rači nakon godinu dana ponovno otvoren poštanski ured 43272 Nova Rača

Nakon što je privremeno bio zatvoren zbog oštećenja zgrade nastalih u potresima prošle godine, poštanski ured 43272 Nova Rača danas je počeo s radom na novoj adresi, u Ulici dr. Mateja Piškorića 5, Nova Rača. Korisnicima je na novoj lokaciji dostupan univerzalan šalter na kojem mogu obaviti širok spektar usluga. Osim poštanskih, korisnicima su na raspolaganju i bankarske, telekomunikacijske, osiguravateljske  te maloprodajne usluge.

Na otvorenju novog poštanskog ureda u Novoj Rači nazočili su Darko Knežić, načelnik Općine Nova Rača i Katarina Belavić, pomoćnica izvršnog direktora Sektora Divizije mreža u Hrvatskoj pošti, koji su istaknuli da Poštu i Općinu Nova Rača veže dugogodišnja suradnja, a njeni stanovnici u poštanskim uredima plaćaju račune Općine bez naknade.
Poštanski ured 43272 Nova Rača radi ponedjeljkom i srijedom od 11:00 do 18:00 sati te utorkom, četvrtkom i petkom od 8:00 do 15:00 sati.

FOTO S OTVORENJA: Helena Hanževački, operaterka u poštanskom uredu, Katarina Belavić, pomoćnica izvršnog direktora Divizije mreža, Suzana Ivkovčić Oslovar, voditeljica grupe poštanskih ureda 2-2-3 Bjelovar i Mirela Čihak, voditeljica mreže poštanskih ureda.

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad