“Pokreni se za planet”

“Pokreni se za planet”

Grad Bjelovar će se i ove godine uključiti u obilježavanje kampanje Sat za planet Zemlju, gašenjem javne rasvjete danas, 27. ožujka 2021. godine u vremenu od 20.30 do 21.30 sati.

 

Kampanju organizira WWF, svjetska organizacija za zaštitu prirode. Ove godine je Sat za planet Zemlju usmjeren na govor o klimatskim promjenama. Prethodnu godinu su obilježili brojni ekstremni vremenski događaji, poput  porasta temperatura, zagađenosti rijeka, češćih šumskih požara, pojave novih zaraznih bolesti – svi su oni povezani s klimom i imaju izravan utjecaj na čovječanstvo. Gašenjem svjetala simbolično ukazujemo na klimatske probleme.
WWF poziva građane da se virtualno pridruže i Zoom događaju čiji je moto “Pokreni se za planet”, a koji će se održati u vrijeme Sata za planet Zemlju, 27. ožujka od 20:30 sati.

S poštovanjem,

 

Ljiljana Balažin,

referentica za odnose s javnošću

Grada Bjelovara

Natpis za sastanak

    Microsoft (Outlook)

Sat za našu planetu – pokreni se i pleši za prirodu

Ove godine, u okviru globalne inicijative „Sat za našu planetu“ sakupićemo se ‘online’ i plesaćemo za uvod uz najnoviji muzički hit Lejle Hot – Pokreni se za planetu.

Govorićemo io inicijativama kojima se možete pridružiti kako biste zaštitili prirodu i pomoć ublažavanju klimatskih promenada.

Biće zabavno i poučno.

Pridružite nam se!

27. ožujka 2021. 20:30 u Beogradu, Bratislavi, Ljubljani

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad