Tradicionalna 24. NORA u Novoj Rači

Tradicionalna 24. NORA u Novoj Rači

U Novoj Rači održana je utrka NORA RACE, 24. Mixerov memorijal – već tradicionalni motociklistički spektakl koji je okupio i stare i mlade ljubitelje motora, benzina i brzina u organizaciji Moto Classic kluba Nova Rača iza kojeg stoji, za sada nenadmašni Romeo Pocrnić uz podršku Općine Nova Rača na čelu s načelnikom Darkom Knežićem. Utrkivalo se u klasama SUPERMOTO, SUPERMOTO Amater, Oldtimeri i skuteri a sve utrke vožene su u sklopu natjecanja za Prvenstvo Hrvatske.

U klasi SUPERMOTO, prvo mjesto u klupskom poretku osvojio je MK DI LENARDO Racing, dok su drugi bili domaćini iz MCK Nova Rača. Treće mjesto zauzeo je MCK Jaska, četvrto ŠK 1 HMK ZAGREB, a peti su bili motociklisti MK MX ŠIPEK. Najbolje vrijeme u  istoj klasi ostvario je Antonio Kossi iz MCK Jaska, drugi je bio Renato Sokolović iz MK MX ŠIPEK, treći Teo Vevc iz ŠK 1 HMK ZAGREB, a četvrti  domaći motociklist Tonko Tulić iz MCK Nova Rača.

Kod odtimera najbolji je bio Big Bike Racing Team, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Grabac Racing Team, u kojem je iz domaćeg kluba MCK Nova Rača vozio Mateo Pocrnić i Servis Košić doo. Tko se gdje i kako plasirao saznat ćete opširnije iz naših videozapisa. Pogledajte!

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad