OD SPORTA DO ZABAVE – SVE JE SPREMNO ZA . . .

Grad Bjelovar

OD SPORTA DO ZABAVE – SVE JE SPREMNO ZA MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR FIBA 3X3

Danas u bjelovarskom sportsko-rekreacijskom parku Borik počinje košarkaški turnir Fiba 3×3 Bjelovar, koji će trajati do nedjelje, 9. srpnja.
Prijavljeno je čak 66 ekipa iz različitih hrvatskih krajeva, ali i iz Latvije, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Ukrajine i Bosne i Hercegovine.
Ovogodišnji turnir, kojega organizira Košarkaški klub Borik, prepoznao je i Hrvatski košarkaški savez te se odvija pod okriljem prvenstva Hrvatske za kadete i seniore, što mu daje dodatnu vrijednost i veliko priznanje, rekao je Ivan Šiprak, predsjednik KK “Borik”.
Turnir je organiziran za osam kategorija, od U11 do U19. Ove godine bit će šest muških kategorija i dvije ženske.
Uz sportsko natjecanje, tu je i edukativan i zabavan sadržaj. Od koncerata Ede Maajke i Ringišpila – tribute Balašević benda, do predavanja “Mentalni trening” i radionice za djecu “Baci u koš, čuvaj prirodu”. Voditelj cijelog spektakla je Mario Petreković.
I ove godine potporu je dao Grad Bjelovar. Gradonačelnik Dario Hrebak čestitao je organizaciji događaja koji puno znači za naš grad te je istaknuo da je putem Sportske zajednice u tu svrhu osigurano 6000 eura.
Pogledajte program turnira u galeriji fotografija i pronađite nešto za sebe. Čekamo vas!

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad