U PETAK POČINJE 24. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

Grad Bjelovar

U PETAK POČINJE 24. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

U tijeku su posljednje pripreme za 24. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam. Izlagat će više od 400 izlagača iz desetak europskih zemalja, rečeno je na konferenciji za novinare na kojoj su uz direktora Bjelovarskoga sajma Zlatka Salaja bili prisutni i zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić te bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić.
Riječ je o jednom od najvećih sajmova u državi kada je poljoprivredna mehanizacija u pitanju, a u sklopu manifestacije, koja traje od 24. do 26. ožujka, održat će se i dva manja sajma – sajam hortikulture HOROP te sajam građevine i komunalne tehnologije GRO-KOB.
Bit će to najveći Proljetni sajam u njegovoj povijesti, rekao je direktor Zlatko Salaj te je dodao da je zakupljen sav izložbeni prostor. Otkrio je i da Sajam uskoro ide u kupnju parcele kako bi u budućnosti imali i više prostora za izlagače.
Zemlja partner je Sjeverna Makedonija koja će predstaviti svoje prepoznatljivosti, a posebice gastronomiju.
Ulaznica je 5€, a za umirovljenike, osobe s invaliditetom i studente 4€. U prodaji će biti i obiteljska ulaznica po cijeni od 10€. Sajam se svaki dan otvara u 9 sati i radi do 18 sati.
Bjelovarski sajam o svom trošku organizirat će i prijevoz autobusima kako bi se smanjile gužve u subotu i nedjelju. Točnije, ta dva dana, osim za izlagače, neće biti parkiranja na sajamskom prostoru, već je organizirano parkiranje automobila na zaobilaznici od kuda će na Sajam stalno voziti autobus. Također, besplatan prijevoz ići će i s bjelovarskoga Autobusnog kolodvora svaki puni sat počevši od 8 ujutro.
Tom prilikom zamjenik bjelovarskoga gradonačelnika Igor Brajdić pohvalio je organizaciju Proljetnoga sajma te je istaknuo da će Grad Bjelovar na njemu i ove godine imati svoj štand na kojemu će predstavljati domaće proizvođače.

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad