VAŽAN DOGAĐAJ ZA RAZJEDINJENU POLITIČKU SCENU HRVATSKE

Održana Glavna izborna skupština A-HSS s naglaskom na politiku zajedništva, nade i sloge za bolje sutra!

VAŽAN DOGAĐAJ ZA RAZJEDINJENU POLITIČKU SCENU HRVATSKE  

Župan Damir Bajs na izbornoj Glavnoj skupštini A-HSS istaknuo je važnost postojanja ove stranke utemeljene na nauku i djelu Braće Radić te da će udruženom suradnjom nastaviti na razvoju, kako Bjelovarsko-bilogorske županije, tako i cijele države.

U Bjelovaru je održana Glavna izborna skupština A-HSS s preko stotinu delegata i gostiju.

Nakon što je otpjevana državna himna i svečana pjesma HSS, izbornu Glavnu skupštinu otvorio je predsjednik stranke Stanko Grčić koji je istaknuo kako je ovo vrlo važan događaj za stranku  kao i cjelokupnu razjedinjenu političku scenu u RH te se zahvalio na tako velikom odazivu delegata i gostiju koji su došli iz cijele lijepe naše.

Za predsjednika radnog Predsjedništva izabran je gospodin Ivan Jelenčić koji se zahvalio na ukazanom povjerenju za vođenje izborne Glavne skupštine te pozvao uvaženog gosta, župana Bjelovarsko-bilogorske županije, gospodina Damira Bajsa, da se obrati nazočnima.

Istaknuvši kako mu je velika čast prisustvovati izbornoj Glavnoj skupštini stranke na kojoj se osjeća pozitivna energija, želja za napretkom, slogom i stabilnošću, Bajs je između ostalog istaknuo i važnost postojanja stranke A-HSS utemeljene na nauku i djelu Braće Radić te da će udruženom suradnjom nastaviti na razvoju, kako Bjelovarsko-bilogorske županije, tako i cijele države.

Nakon izbora novog – starog predsjednika, gospodin Grčić se zahvalio svim delegatima na ukazanom povjerenju te naglasio kako će i dalje voditi politiku zajedništva, nade i sloge za bolje sutra!

Zahvalio se i na važnosti prepoznavanja promjene imena u Hrvatska seljačka stranka braće Radić – koji su rođeni na današnji dan što smo i obilježili  polaganjem vijenaca prije početka same Skupštine na trgu Stjepana Radića u Bjelovaru. Promjenom imena dosljedno ćemo provoditi i nauk braće Radić te zajedništvom i slogom raditi na poboljšanju kvalitete života svih građana, zapošljavanju mladih ljudi i zaustavljanju iseljavanja.

Priredila: Ivana Kadić

Služiti a ne vladati!

~$borna Glavna skupština A HSS

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad