“Zavolite sebe, iscijelite svoj život”


Dvodnevna HYL® Radionica

“Zavolite sebe, iscijelite svoj život”

17. lipnja – 18. lipnja · Sheraton Zagreb Hotel 

Početkom lipnja ponovno se družimo na Intenzivnoj Dvodnevnoj Heal Your Life® radionici “Zavolite sebe, iscijelite svoj život” u Zagrebu, a krajem lipnja vidimo se i u Splitu! Ova čarobna transformacijska radionica mnogima je pomogla promijeniti svoje živote na bolje na svim poljima – zašto ne biste i vi dozvolili sebi život kakav oduvijek želite i zaslužujete uz ispunjenje svih vaših ciljeva, želja i snova.

Dođite na mjesto gdje počinje vaša Promjena i gdje ćete ispisati svoju novu Životnu Priču satkanu od ljubavi i povjerenja, prvenstveno prema sebi, a time i prema svima oko vas.

I zato ne odgađajte svoj život za neki drugi puta, jer jedino što zaista imate je sadašnji trenutak, kojeg kreirate samo vi, sada i ovdje. Zaslužujete samo najbolje i upravo ova intenzivna Dvodnevna radionica pokazati će vam kako je sve u životu moguće i kako na jednostavan način promjenom razmišljanja i jednog sasvim drugačijeg pogleda na svijet možete promijeniti svoju stvarnost, uživati u predivnim mogućnostima, u ljubavi, samopouzdanju, zdravlju, miru i sreći.

Dobro došli na mjesto gdje počinje vaša Nova Priča!

S ljubavlju i zahvalnošću,
Mirjana

Za više detalja i prijavu posjetite http://lakoca-zivljenja.hr/intenzivna-dvodnevna-hyl-radion…/

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad