*

merry christmas

happy

Nostradamusova proročanstva za 2018

Smatra se da je najveći prorok svih vremena, a na kraju svake godine milijuni se okrenu predviđanjima kako bi saznali što se događa u idućoj godini. Evo što, prema Nostradamusu, donosi 2018. godine.

Nostradamus je predvidio ove stvari za narednu godinu

Ono što vam odmah možemo reći – ništa dobro nije spremno. Prije svega, kako je to prorok najavio, svijet suočava s velikim brojem golemih prirodnih katastrofa. Prije svega, erupcija Vezuva bila je popraćena izuzetno snažnim potresom. U kombinaciji, ova dva fenomena nose živote 16.000 ljudi.

Potres će biti u Americi, i bit će toliko jak da će se osjetiti diljem svijeta.

Ovdje je njegova najava da će „opljačkati kraljevske šume” i da je „otvorena nebesa, i polja su gorjele od vrućine”, što može također predstavlja značajan prirodne katastrofe.

Za sve to, tu je globalni ekonomski kolaps, A Nostradamus je predvidjeti zaključuje s rečenicom da „ bogati umiru mnogo puta .”

I tamo, kaže Nostradamus, i rat koji će izbiti u Francuskoj i širiti se u čitavu Europu, a zatim u svijet. Samo će ovaj prorok reći da će 2025. biti mira, ali malo će ljudi uživati.

Je li Nostradamus ikad nešto predvidio? Kažu da je i na sljedeću činjenicu: Francuska revolucija, Veliki požar u Chicagu 1871., otkriće Louisa Pasteura, jačanje snage Adolfa Hitlera u Njemačkoj prije 30 godina, mjesec slijetanje, Kennedy atentat, stvaranje atomske bombe, teroristički napad na World Trade centar u New Yorku 11. rujna 2001

– Veliki potres u požaru će pogoditi Novi Grad. Dva velika zida bit će dugo borba; a onda će Aretuza (grčka nimfa) bojiti novu rijeku crvenom bojom. Nitko neće biti pošteđen – Nostradamus je pisao o padu Twin Towersa.

Pa, ako se pitate što je pred nama sljedeće godine, sudeći po Nostradamusu, ništa dobro.

(Disclose.tv)

Autor: admin

Podijeli ovaj članak
468 ad