Predavanje iz područja GERMANSKE NOVE MEDICINE

Organiziramo Uvodno predavanje iz područja GERMANSKE NOVE MEDICINE® koje će se održati u BJELOVARU, u subotu 04. srpnja 2020. s početkom u 10 sati u prostoru autoškole RALLY, Ulica Antuna Mihanovica 31.

https://mailchi.mp/…/podsjetnik-bjelovar-04072020-uvodno-gnm

Na Uvodnom predavanju biti će riječi o osnovnim principima Germanske Nove Medicine®; pet bioloških zakona na kojima funkcionira te o egzaktnoj medicinsko biološkoj povezanosti psihe, mozga i organa, objašnjavajući uzrok, tijek i izlječenje svih bolesti. Germanska Nova Medicina® je 1998. demonstrirana, testirana i službeno potvrđena prvotno na Sveučilištu u Trnavi, Slovačka, a zatim na još 35 ustanova diljem svijeta.

„Ona predstavlja sveobuhvatan i logičan sustav koji se temelji na principu cjelovitosti promatranja živih bića te, poznavajući uzrok i posljedicu svake bolesti, istovremeno ukazuje i na terapiju. U GNM nema mjesta hipotezama, ona se u svakom trenutku i na svakome slučaju može prirodno-znanstveno reproducirati, a samim je time primjenjiva kako na ljude, tako i na biljke i životinje.“ (izvor: https://petbioloskihzakona.wordpress.com/)

Predavač je Sasha Tesic, liječnik tradicionalne kineske i japanske medicine te vrsni stručnjak Germanske Nove Medicine® na ovim prostorima.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo prijavite svoj dolazak e-mailom/telefonom kako bismo Vam na vrijeme rezervirali Vaše mjesto.

Dodatne informacije i prijave mailom: [email protected]
Ili na: 098 548 297 Blaženka Čukelj

Tea Šimunović
Dominic Tesic
Hvala!

Uvodno GNM predavanje u Bjelovaru

izvor slike: https://www.facebook.com/Grad-Bjelovar-159430524598829/

Autor: admin

Podijeli ovaj članak
468 ad