„KORAK ZA PLES“

„KORAK ZA PLES“ NOVI PROJEKT CUK-A

I UMJETNIČKE ORGANIZACIJE SHOOMA

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predstavljanje projekta „Korak za ples“ Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar i Umjetničke organizacije „Shooma“ koje će biti

30. lipnja (utorak)2020. u 9 sati,

u Boho parku u Bjelovaru.

Projekt je to kojeg sufinancira Ministarstvo kulture RH s ciljem stvaranja angažirane publike,

dostupnost kulturnih i umjetničkih programa u prometno dislociranim područjima

povećanje sudjelovanja ranjivih skupina u kulturi.

Program razvoja publike „Korak za ples“ odvija se u partnerstvu „Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar“ i Umjetničke organizacije „Shooma“ s ciljem razvoja publike u području plesne umjetnosti koja je veoma rijetka pojavnost u gradu Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Ciljana skupina programa su djeca i mladi u dobi od 4 do 18 godina kojima će se kroz program ponuditi raznovrsne aktivnosti kako bi im se predstavila i približila suvremena plesna umjetnost te time stvorila nova publika. Program sadrži raznolike aktivnosti suvremenog plesa poput stvaralačkih programa, radionica, inovativnih programa, plesnih predstava te improvizacijskih izvedbi na otvorenom, a održavat će se na raznim lokacijama u gradu Bjelovaru, u ostalim gradovima Bjelovarsko-bilogorske županije te u nekoliko općina.

Više o samom projektu i planiranim aktivnostima bit će iznijeto na najavljenoj konferenciji za medije u Boho praku u Bjelovaru.

Vidimo se…

LCUK LOGO

Zvjezdana Galkowski, mag.nov.

ravnateljica

CENTAR ZA CJELOŽIVOTNO UČENJE

I KULTURU BJELOVAR

  1. Nazora 5a, Bjelovar

Tel. + 385(0)43 241 298

Mobitel: 091/7380166

Email: zvjezdana.galkowski@pou-bjelovar.hr

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad