Bjelovarski lađari kod gradonačelnika Hrebaka

Nakon osvojenoga srebra u dolini Neretve na Maratonu lađa u svoj Bjelovar vratila se ekipa Argonauta. S njima su došle još tri bjelovarske ekipe lađara – Šumari, s osvojenim 6. mjestom, Argonauti 2 koji su zauzeli 11. mjesto te Nereide, ženska ekipa koja je prvi puta nastupila na Maratonu lađarica i odmah osvojila 2. mjesto. Sve njih je u ponedjeljak, 14. kolovoza 2017., primio gradonačelnik Dario Hrebak sa svojom zamjenicom Valnom Bastijančić Erjavec. Zahvalio im je na izvrsnoj promociji Bjelovara te obećao daljnju potporu Grada.

Čestitam svim ekipama na rezultatima. Ponosan sam na njih i ponovno ste osvjetlali ime Bjelovara. Osobno već šestu godinu zaredom idem na Maraton lađa i nakon neozbiljnog shvaćanja, postali smo strah i trepet Maratona, rekoa je gradonačelnik.

Tom prilikom javnosti su se obratili i predstavnici ekipa: kapetan Argonauta Tomislav Smrček Čonč, kapetan Argonauta 2 Bruno Popović, predstavnica Šumara Marina Pavičić te kapetanica Nereida Marijana Tomola.

Još uvijek je sve svježe, puno je emocija i nitko ni ne pomišlja na novi Maraton. Vidjet ćemo kako će se sve odvijati dalje. Naša organizacija je narasla na ukupno oko 40 ljudi. Sve je kompleksno, skupo i troši dosta vremena. Pitanje je jesmo li se ispuhali i jesmo li više željni tih medalja. Sada sigurno ne, ali ja osobno znam što ću reći za dva tjedna, a to je da kreću pripreme i da idemo u borbu za zlato, istaknuo je Tomislav Smrček Čonč, kapetan prošlogodišnjih pobjednika Maratona lađa.

Izvor: http://www.bjelovar.hr/vijesti/prijem-bjelovarskih-ladara-2017/

Autor: admin

Podijeli ovaj članak
468 ad