CJELOVITA OBNOVA ZDRAVSTVA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

ENERGETSKOM OBNOVOM ZGRADE OPĆE BOLNICE BJELOVAR

I STOMATOLOGIJE DO KVALITETNIJIH UVJETA LIJEČENJA I RADA

TE ZNAČAJNIH UŠTEDA ENERGIJE 

Danas je održana završna konferencija projekta energetske obnove zgrade Opće bolnice Bjelovar i stomatologije, projekta vrijednog 7 milijuna kuna, realiziranog sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Bjelovarsko-bilogorske županije.
Kompletno je energetski obnovljena zgrade bolnice u kojoj se nalaze ginekologija, ambulante opće medicine, dispanzer za žene i popratni odjeli te zgrada stomatologije.
Zgrada bolnice i stomatologije izgleda kao nova, a značajne su i uštede u potrošnji energije koje iznose oko 60 posto.
I dok je energetska obnova zgrade Opće bolnice Bjelovar završena, ono što je u tijeku su radovi na izgradnji nove zgrade Opće bolnice Bjelovar tako da možemo govoriti o cjelovitoj obnovi zdravstva županije, a epidemija koronavirusa pokazala je koliko je važno da zdravstveni sistem ima standarde koje očekujemo.

Na današnjoj završnoj konferenciji projekta energetske obnove zgrade Opće bolnice Bjelovar i stomatologije, govorili su: Ljubica Čaić, ravnateljica Doma zdravlja, ravnatelj OB Bjelovar prim. Allouch Ali, dr.med. spec. kirurg, subspec. traumatologije i ortopedije, Velimir Žunac, mag. ing. el., državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i na kraju Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, dipl.iur. Poslušajmo što su izjavili:

 

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad