Dario Hrebak: – . . . morali smo malo pričekati!

Dario Hrebak: – . . . morali smo malo pričekati!

Počela je obnova Naselja Petra Krešimira IV. Uz obnovu ceste, izgradit će se pješačke staze, parkiralište uz cestu, oborinska odvodnja, javna rasvjeta. Prije nekoliko dana započeli su radovi u sklopu 1. faze, koja obuhvaća cestu od Ulice Andrije Hebranga pa do Doma za starije osobe Bjelovar u Paljetkovoj ulici.
Vrijednost prve faze je 650.000 kn, a radovi bi trebali završiti u ožujku naredne godine.
Gradonačelnik Dario Hrebak sa suradnicima, danas je obišao Naselje Petra Krešimira IV. i na pressici, između ostalog izjavio:

 

-Stanovnici ovog naselja, zaista, već mjesecima čekaju da krenu radovi! Nažalost, zbog nedostatka financija i balansiranja sredstvima za ovu godinu, morali smo malo pričekati. Ovdje je morala biti obnovljena vodovodna mreža, plinara je odradila svoj dio posla, a sada paralelno radove izvodi i Elektra Bjelovar. Dakle, prije nego krenemo sa asfaltiranjem, kompletna infrastruktura mora biti posložena, jer nema smisla da se naknadno nešto ide kopati. Iako se nalazimo u pomalo depresivnim vremenima, moramo raditi i graditi! Ovdje će se raditi oko 700 metara ceste, oborinska odvodnja, pješačke staze i drugo. Imali smo i dodatne probleme zbog nekih nelegalnih garaža. Druga faza obnove kreće na proljeće i ona će zajedno s prvom iznositi oko milijun i pol kuna. Tijekom ljeta je ovdje bilo jako puno prašine i građani su se žalili, no sada možemo reći da su radovi napokon krenuli! 

NEVJEROJATNO!

Bjelovar je poznat (između ostalog) i kao grad magije i magičara (više magičarki!). Inače, kako objasniti da su sve fotke s gradonačelnikom i . . . – jednostavno nestale! Slično se dogodilo i s videom! Ostao je samo početak! Da li je netko gradonačelnika pretvorio u bijelog mačka (kojeg ćete naći u galeriji) – nismo uspjeli saznati!

Naš kolega i prijatelj, Ivan Karačony, stanovnik Naselja Petra Krešimira IV.

– ekskluzivno za HTV i portal postpress:

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad