Dario Hrebak: -Nama je bilo bitno da se priča pokrene!

/SOKOLANA DOBILA VRIJEDNU GIMNASTIČKU OPREMU – KORISTIT ĆE JE TRI ŠKOLE I GIMNASTIČKI KLUB/

Bjelovarski Gimnastički klub, koji je osnovan prošle godine nakon više od 50 godina pauze, inicirao je nabavu sprava za vježbanje u Sokolani, koje će, uz njihove članove koristiti i djeca iz tri škole koja tamo imaju nastavu tjelesnog odgoja. ? ✅? Riječ je o donaciji gimnastičke opreme koja je stigla iz Nizozemske, u čemu je pomogao i Hrvatski gimnastički savez, a Grad Bjelovar uložio je 10 tisuća kuna za postavljanje podloge u dvorani. U pratnji predsjednika bjelovarskoga Gimnastičkog kluba Tomislava Cuga i tajnika Zorana Pajića te trenera, gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak obišao je Sokolanu kako bi se uvjerio u uvjete u kojima treniraju mladi gimnastičari. Izrazio je zadovoljstvo radom kluba koji je u kratkom vremenu napravio izvrsnu priču, o čemu svjedoči i činjenica da imaju velik broj zainteresirane djece za upis, odnosno čak 80 ih je na listi čekanja. Gradonačelnik je istaknuo kako vjeruje da će gimnastika naći svoje mjesto i u sklopu budućih Termi Bjelovar jer su u planu i sportski sadržaji. Predsjednik Kluba Tomislav Cug zahvalio je Gradu bez čije pomoći, kaže, Gimnastički klub ne bi mogao raditi.
#gradbjelovar #gimnastičkiklubbjelovar #gimnastika #donacija #oprema #sprave #treneri #sport #sokolana #gradzaboljiživot #zajednozaboljibjelovar #zajednozaljepšibjelovar #tjelesniodgoj

Bojan Horvat, prof. tjelesne i zdrav. kulture: -Za bilo kakvu sportsku aktivnost nikad nije kasno!

Marko Mihalinec, direktor Gradskog poduzeća za upravljanje športskim objektima: -Nakon 50 godina jedan izvrstan početak!

Tomislav Cug, predsjednik Gimnastičkog kluba Bjelovar: -Sada imamo još 80-tero djece na listi čekanja. Interes je ogroman!

Dario Hrebak: -Nama je bilo bitno da se priča pokrene!

Zoran Pajić, tajnik GKB: 

Foto-raport:

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad