IDUĆI TJEDAN I DALJE ONLINE NASTAVA ZA . . .

IDUĆI TJEDAN I DALJE ONLINE NASTAVA ZA UČENIKE OD 5.-8. RAZREDA TE UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA IZUZEV MATURANATA U ŠKOLAMA S PODRUČJA BBŽ

Bjelovarsko-bilogorska županija je, uz Istarsku županiju, bila posljednja koju je Njemačka uklonila sa zelene liste i uvrstila na popis rizičnih područja.

Kako bi se epidemiološka situacija poboljšala, na prijedlog nadležne epidemiološke službe Stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije, kao i Stožer civilne zaštite Istarske županije, donio je odluku da se i idući tjedan produžavaju mjere za suzbijanje epidemije koronavirusa, a vezane uz nastavu u osnovnim i srednjim školama s područja županije.

Tako će i dalje, točnije od 12. do 17. travnja, nastavu po modelu C, odnosno online, pohađati učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola te učenici srednjih škola izuzev završnih razreda. Maturanti i učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji vraćaju se u školske klupe od ponedjeljka.

Treba napomenuti kako će se pratiti daljnja epidemiološka situacija na području naše županije i sukladno preporukama nadležne epidemiološke službe Stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije donosit će odluke. (bbz.hr)

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad