Ovlaštenja ravnateljima županijskih škola za . . .

UZ SUDJELOVANJE SVIH VIJEĆNIKA VLADAJUĆE VEĆINE, DEVET VIJEĆNIKA HDZ-a i DVA VIJEĆNIKA HSLS-a, ODRŽANA 21. SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Danas je održana 21. sjednica Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije elektronskim putem na kojoj je bilo 18 točaka dnevnog reda. Na sjednici Županijske skupštine apsolutnom većinom glasova županijskih vijećnika usvojeno je Izviješće o radu župana za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2020. godine u kojemu su istaknute, između ostalog, sve aktivnosti i rad na brojnim projektima poput izgradnje nove zgrade Opće bolnice Bjelovar, izgradnje nove glazbene škole Vatroslava Lisinskog, provođenje projekta Centra kompetentnosti ili pak nastavka projekta Zaželi.

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine dana su i ovlaštenja ravnateljima županijskih škola za potpise ugovora s izvođačima radova za:
– dogradnju Medicinske škole Bjelovar u sklopu projekta regionalnog Centra kompetentnosti u zdravstvu
– za energetsku obnovu zgrade Područne škole Mikoluš
– za energetsku obnovu zgrade Osnovne škole i školsko-sportske dvorane Rovišće
– za energetsku obnovu Područne škole Šandrovac
– za energetsku obnovu Područne škole Lasovac
– te je ravnateljici Medicinske škole Bjelovar dano i ovlaštenje za potpisivanje ugovora u projektu uspostave regionalnog Centra kompetentnosti

Također, na današnjoj sjednici vijećnici su, između ostalog, prihvatili i Izviješće o stanju sigurnosti na području Bjelovarsko-bilogorske županije u 2020. godini te Izviješće o dodjeli bespovratnih potpora BBŽ za razvoj gospodarstva i obrtništva u 2020. godini.

Devet vijećnika HDZ-a sudjelovali su u radu sjednice Županijske skupštine na prve dvije točke dnevnog reda kao i jedna vijećnica HSLS-a. Drugi vijećnik HSLS-a sudjelovao je na cijeloj sjednici Županijske skupštine. Četiri vijećnika HSS-a kao i jedan vijećnik HSLS-a i jedan vijećnik HDZ-a uopće nisu sudjelovali na današnjoj sjednici Županijske skupštine.

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad