Posljednji u nizu je . . .

BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA NASTAVLJA NIZ USPJEŠNO PRIJAVLJENIH PROJEKATA ENERGETSKE OBNOVE ZGRADA SVOJIH USTANOVA

Bjelovarsko-bilogorska županija nastavlja uspješan niz vezan uz potpisane ugovore za projekte energetske obnove zgrada svojih ustanova. Posljednji u nizu je projekt Povećanja energetske učinkovitosti zgrade skladišta repromaterijala i alata te prenamjena u skladišni prostor koji će provoditi županijska Ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Suvenir Arbor iz Sirača.

Naime, Bjelovarsko-bilogorska županija prijavila je navedeni projekt Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije koje ga je odobrilo te će projekt sufinancirati u iznosu od 150 tisuća kuna. Cilj projekta je energetski obnoviti zgradu skladišta repromaterijala i alata, prenamijeniti je za skladištenje poluproizvoda i gotovih proizvoda. Pri tome, omogućit će se i novo zapošljavanje, smanjenje troškova i potaknuti gospodarski razvitak.

Osim građevinsko-obrtničkih radova u dijelu skidanja i uklanjanja te zbrinjavanja stare dotrajale konstrukcije krova i obloga te ugradnje nove konstrukcije dijela zidova, stolarije i instalacija,  projektom će se osigurati i pristupačnost za osobe s invaliditetom.

http://bbz.hr/

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad