“Bjelovar Fun Run” – UTRKA DOBRE ZABAVE

Grad Bjelovar

TRKAČI SE VRAĆAJU U SREDIŠTE GRADA – “FUN RUN” ODRŽAVA SE 18. RUJNA

Nakon uspješna dva izdanja “Bjelovar Fun Run” utrke te prošlogodišnje virtualne u pandemijskim uvjetima, naš grad ponovno će postati mjesto okupljanja trkača iz cijele Hrvatske. ?‍♀️???????Utrka će se u središtu grada održati u subotu, 18. rujna 2021., u 18 sati, istaknuo je predstavnik organizatora Udruge GO2 Nikola Kovaček te je dodao kako će se utrka održati bez obzira na najavljenu kišu.

“Fun Run” trči se na 5 i 10 kilometara te štafeta – 4 puta po 2,5 km, a sve u samom središtu grada. Do sada je prijavljeno oko 300 trkača te prijave traju i dalje putem internetske stranice https://stotinka.hr/hrv . S obzirom da je riječ o utrci dobre zabave, što govori i samo njezino ime, organizatori su se pobrinuli i za taj dio pa će trkače pratiti mladi glazbenici Glazbene škole “Vatroslav Lisinski”, ali i dva DJ-a. Svi koji se prijave dobit će majicu, ruksak i bočicu za vodu, a za one koji završe utrku osigurane su i medalje te druge vrijedne nagrade.

Potporu tom sportskom događaju dao je Grad Bjelovar i Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar. Zamjenik bjelovarskoga gradonačelnika Igor Brajdić istaknuo je kako je “Fun Run” jedan od najboljih sportskih događanja na našem području te je pozvao sve građane da se prijave. S obzirom da će na dan utrke dio ulica u gradu biti zatvoren, zamolio je građane za razumijevanje i strpljenje.

Nikola Kovaček o UTRCI DOBRE ZABAVE!

Igor Brajdić o UTRCI DOBRE ZABAVE!

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad