102 NOVOZARAŽENE OSOBE U . . .

102 NOVOZARAŽENE OSOBE U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI

U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 102 nova slučaja zaraze koronavirusom.


58 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, osam novozaraženih osoba s područja je općine Rovišće, šest novozaraženih osoba s područja je općine Šandrovac, pet novozaraženih osoba s područja je grada Garešnice, po četiri novozaražene osobe s područja su grada Grubišnog Polja i općine Kapela, tri novozaražene osobe s područja su Velikog Trojstva, po dvije novozaražene osobe s područja su grada Daruvara i općine Nova Rača, a po jedna novozaražena osoba s područja je grada Čazme i općina Veliki Grđevac, Đulovac, Zrinski Topolovac, Ivanska, Velika Trnovitica, Štefanje, Berek, Severin i Dežanovac.

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 37  pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih 5 na respiratoru.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 2065 osoba.

Preminula je jedna osoba s koronovirusom čime dolazimo do ukupno 43 osobe preminule od početka pandemije na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Bjelovarsko-bilogorska županija na osamnaestom je mjestu od svih hrvatskih županija i grada Zagreba po broju oboljelih od koronavirusa na sto tisuća stanovnika.

Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanim nužnih epidemioloških mjera. (bbz.hr)

#budimoodgovorni

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad