Za sretniju i sigurniju budućnost!

 

Daruvar: U Češkom domu predstavljen je program i kandidatura Tanje Novotni Golubić za zamjenicu župana iz redova pripadnika češke nacionalne manjine u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Za sretniju

i sigurniju

budućnost!

Aktualna zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije iz redova pripadnika češke nacionalne manjine, Tanja Novotni Golubić, istaknula je svoju kandidaturu i svoj izborni program za sljedeći mandat. Podršku na predstavljanju su joj dali predsjednik Županijske organizacije HSS-a BBŽ, Boro Bašljan, HSS-ovi načelnici, kao i predsjednici i načelnici koalicijskih stranaka HDZ-a i HSLS-a.

Izborni program je kreiran u 5 točaka, a obuhvaća podršku obrazovanju, radu s mladima, programima međugeneracijske solidarnosti, radu s udrugama, pojedincima i institucijama, strateškom planiranju te međunarodnoj suradnji i modernizaciji javnog sektora.

Tanja Novotni Golubić je programu istaknula podršku tradiciji, razvoju suvremene manjinske kulture te promociji suvremene češke kulture, gastronomije te održivom razvoju i ekološkim temama kao novim brendom češke manjine.

Kao cilj je navela da želi i dalje predano i odgovorno raditi na dobrobit svojih sugrađana i svoje Županije kako bi budućim generacijama omogućili sretniju i sigurniju budućnost.

 

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad