Dario Hrebak: -To će biti velik izazov!

Grad Bjelovar

/ZAVRŠENO ASFALTIRANJE NA DIONICI MARTINAC-LETIČANI/

U sklopu redovnog održavanja cestovne infrastrukture, Grad Bjelovar asfaltirao je i cestu na dionici Martinac – Letičani u dužini od oko 500 metara. Za to je u proračunu osigurano 380 tisuća kuna. Gradonačelnik Dario Hrebak, sa načelnikom Općine Veliko Trojstvo Ivanom Kovačićem, obišao je završetak radova. Ta se dionica nastavlja prema Velikom Trojstvu te je važna za tamošnje mještane jer vodi prema Bjelovaru, ali i prema cesti do Zagreba. Tom prilikom, istaknuli su zadovoljstvo suradnjom Grada i Općine koja je ostvarena na više projekata. Gradonačelnik Hrebak napomenuo je i da je cilj da svi građani imaju jednak standard na području cijeloga grada te da se ide prema prioritetima.
– Građani imaju velika očekivanja, no s komunalnom naknadom koju dobivamo teško možemo obnoviti sve ceste odjednom. Grad Bjelovar na svom području ima više od 300 kilometara cesta, a za njihovo održavanje u proračunu je oko 10 milijuna kuna na godinu -ističe gradonačelnik te dodaje kako će biti potrebno pratiti i tijek aglomeracije te sve te ceste i obnoviti.
#gradbjelovar #ceste #obnovacesta #asfaltiranje #martinac #letičani #velikotrojstvo #suradnja #prometnainfrastruktura #gradzaboljiživot #zajednozaboljibjelovar #zajednozaljepšibjelovar

Dario Hrebak: -To će biti velik izazov!

Dr Ivan Kovačić načelnik Općine Veliko Trojstvo: -Imamo mi saborskog zastupnika koji će to . . . 

Dario Hrebak: . . . kao što sam i obećao početkom mandata!

 

 

 

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad