SJEDNICA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE BBŽ

SJEDNICA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE BBŽ

Danas je održana sjednica Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije na kojoj je bilo riječi o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na području naše županije. Tom prilikom istaknuto je kako je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji svakoga dana između 8 i 10 novozaraženih osoba koronavirusom.


Također, donesena je odluka da će se Stožeru civilne zaštite RH predložiti mobilizacija jednog objekta na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a koji bi bio namijenjen za smještaj asimptomatskih bolesnika s COVIDOM-19, s naglaskom na takve osobe iz  domova za starije osobe koje je potrebno izmjestiti.

Na današnjoj sjednici Stožera civilne zaštite BBŽ govorilo se i o potrebi postavljanja grijanog šatora u krugu Opće bolnice Bjelovar. Naime, nova bolnica je u izgradnji, a stara je paviljonskog tipa, pa je potreban dodatan prostor za prijem i opservaciju bolesnika dok se ne utvrdi točan uzrok bolesti.

Stožer civilne zaštite BBŽ još je jednom pozvao sve naše sugrađane na odgovorno i savjesno ponašanje i pridržavanje svih epidemioloških mjera. (bbz.hr)

Autor: urednik

Podijeli ovaj članak
468 ad